Na trh přišel nový SsangYong Rexton a v základu nezdražil

V dnešní době zdražování by nikomu nepřišlo divné, kdyby nová generace modelu Rexton byla zase o něco dražší. Není tomu ale tak.

Je pravdou, že nový Rexton není nijak zásadně jiný. Dostal nové dvacetipalcové disky a dynamické LED blinkry. To hlavní se událo uvnitř, kde na posádku čeká nová palubní deska a tak ještě více luxusní dojem. Ze 12,3 palce veliké obrazovky a nového digitálního panelu automatické klimatizace bude mít radost asi každý, z využití konektorů typu USB-C už možná méně lidí. Je to však trend a tak se není čemu divit.

Základem je výbava CLUB, která startuje na 859 900 Kč a zůstává tak na stejné úrovni, jako doposud. Kdo chce však to nejlepší, připlatí si za výbavu PREMIUM, ta vyjde na 1 249 900 Kč. Ta je upravená a rozšířená o dřívější pakety TECH a PREMIUM+, takže standardně získáte detekci slepého úhlu, asistent nouzového brzdění, udržování v jízdním pruhu, asistent zadního příčného provozu, varování pro bezpečné vystoupení z vozidla, adaptivní tempomat, 360stupňovou kameru, elektrické ovládání pátých dveří, sluneční roletky pro cestující v druhé řadě a paměť nastavení sedačky řidiče a vnějších zrcátek.

Stále je však možné zakoupit skladové vozy předchozí generace, který nyní ve výbavě PREMIUM+ vyjde na 1 129 900 Kč.

Zdroj foto: SsangYong

Tomáš Devera

Na Roadblogu jsem autorem veškerých textů, fotek i videí, pokud není uvedeno jinak.