Chcete si vyzkoušet elektrickou Mazdu MX-30 zdarma? Stačí dát auto do servisu

Každé auto tam jednou musí. Řeč je o servisu. Mazda nyní připravila zajímavou možnost, kdy si po dobu servisu vašeho auta můžete zdarma půjčit nový elektromobil Mazda MX-30.

Praha 17. února 2021. Elektromobily jsou zatím pro většinu lidí prakticky neznámou veličinou. Lze si o nich přečíst řadu informací i řadu mýtů, ale reálnou zkušenost má málokdo. Zákazníci v autorizovaných servisech Mazda mají nyní možnost zápůjčky elektrické Mazdy MX-30 na dobu provedení pravidelné servisní prohlídky nebo během montáže originálního příslušenství do jejich vozu zcela zdarma. Mohou si tak udělat na jízdu elektromobilem vlastní názor. 

I v současné nelehké době jsou záležitosti, které musíme vyřídit mimo domov. Jednou z nich je i pravidelný servis vozu. Dodržování servisních intervalů a pravidelná návštěva autorizovaného servisu z důvodu provedení servisní prohlídky by měly být pro majitele vozu rutinou. I po ukončení záruční doby vozu znamená servisní prohlídka takové „očkování“, preventivní péči o vůz, která se rozhodně vyplatí. Pravidelný servis zapsaný do elektronické servisní knížky zvyšuje cenu vozu při jeho následném prodeji. 

Navíc se při provedení předepsané, řádné prohlídky vozu zdarma prodlužuje až po dobu deseti let asistenční služba Mazda Europe Service.1

Zákazníci, kteří přijedou do konce března 2021 na pravidelnou servisní prohlídku nebo z důvodu montáže originálního příslušenství k autorizovaným prodejcům nebo servisům značky, mohou dostat jako náhradní vozidlo elektromobil Mazda MX-30, a to zcela zdarma. Auto dostane zákazník po maximální dezinfekci, u některých dealerů včetně dezinfekce ozonem, a plně nabité. Není tak nutné hledat alternativní dopravu domů. MX-30, ideální příměstský elektromobil, je jako dělaná pro překlenutí doby servisu.   

„Vzhledem k současným vládním opatřením mohou všichni dealeři nabídnout veškerá svá předváděcí vozidla jako náhradní auto pro zákazníky,“ říká Alexej Kiriakovský, generální ředitel společnosti Mazda pro Česko a Slovensko. „Nemluvím jen o této speciální nabídce na zápůjčku zdarma, máme u dealerů k dispozici veškeré modely Mazda i k dlouhodobějším překlenovacím placeným zápůjčkám. I při vyšším počtu aut je ale samozřejmě třeba si náhradní vozidlo s příslušným servisním technikem domluvit předem,“ dodává Kiriakovský. 

1 Platí pro vozy prodané v ČR a SR, při provedení plnohodnotné, řádné prohlídky a jejím zapsání do elektronické servisní knížky na kterémkoli autorizovaném servisním místě Mazda

Zdroj a foto: Mazda

Tomáš Devera

Na Roadblogu jsem autorem veškerých textů, fotek i videí, pokud není uvedeno jinak.