V aplikaci Auta Super si vymodelujete auto snů

Jak dodáte automobilu design, o jakém jste snili? Je to snadné. Vyberete si v Auta Super model vozu a pak si ho ve stejnojmenné mobilní aplikaci upravíte, aby odpovídal vašim představám. Nakonec návrh předáte odborníkům z AS Performance, kteří ho převedou do hmoty.

Pokud se z nějakého důvodu nemůžete přijít osobně podívat do pražského showroomu prodejce zánovních prémiových vozů, aplikace Auta Super se vám bude hodit už při výběru vhodného auta. Největší uživatelský komfort nabízí „jablíčkářům“, ale skvěle funguje i v Androidu. Stačí jedno kliknutí a ocitnete se ve virtuálním iShowroomu, který je přesnou kopií reálného předváděcího prostoru společnosti Auta Super.

Procházíte se mezi aktuálně nabízenými vozy, a když vás některý zaujme, opona se zvedne a můžete si ho prohlédnout ze všech stran v celé jeho kráse. A v nabídce je samozřejmě i virtuální prohlídka interiéru. V boční liště pak kromě fotogalerie najdete vyčerpávající informace o autě, včetně technických údajů, prodejní ceny a možností financování a pojištění.

Je libo jinou barvu, jiná kola či spoiler?

Ale řeč byla o vylepšování. To pak stačí překliknout do druhé části aplikace AS Performance, kde si můžete pohrát s designem auta. Vybíráte z nevyčerpatelného počtu barevných odstínů fólií v provedení satin, lesk, nebo mat. Volíte z několika modelů kol Concaver ve třech velikostech. Sami si určíte optimální výšku podvozku na škále 0 až 120 milimetrů a zatmavíte si skla podle vlastního vkusu. A co je úplně nejlepší, vyzkoušíte si, jak bude na autě vypadat přední spoiler, přední nozdry, boční výdechy, karbonová zrcátka, boční lišta, zadní difuzor nebo křídla. Je víc než jisté, že zajímavých a užitečných funkcí bude do budoucna stále přibývat, takže aplikace bude mít pro vás při každé další návštěvě nějaké překvapení.

Každá změna se okamžitě promítne do vzhledu vozu na displeji. Máte možnost sdílet fotku upraveného automobilu na sociálních sítích, ještě zábavnější je ale umístit 3D model auta v rozšířené realitě do svého reálného prostředí. Uvidíte, jak bude vypadat v garáži, na parkovišti před domem, ale klidně i v kuchyni, nebo na psacím stole (hračičkové se vyřádí).

Až si užijete proměn, výsledný check-list, kde jsou uloženy všechny vaše volby, odešlete e-mailem do AS Performance. A budete mít, co jste chtěli. Jedinou nevýhodou zhmotnělého snu bude, že v reálu se vám už vaše krásné auto do obýváku nevejde.

Zdroj a foto: Auta Super

Tomáš Devera

Na Roadblogu jsem autorem veškerých textů, fotek i videí, pokud není uvedeno jinak.